Novosađanin u alkoholisanom stanju automobilom usmrtio biciklistu na putu Čenej - Sirig

Novosadska policija odredila je zadržavanje do 48 sati S. C. (57) iz Novog Sada osumnjičenom da je automobilom na putu Čenej - Sirig udario biciklistu Nedeljka K. (59) iz Siriga i potom pobegao.
Novosađanin u alkoholisanom stanju automobilom usmrtio biciklistu na putu Čenej - Sirig
Foto: 021.rs

On se sumnjiči da je juče oko 18:10 časova na putu Čenej - Sirig u alkoholisanom stanju upravljajući automobilom "pasat", oborio biciklistu, nakon čega je napustio lice mesta.

Biciklista je preminuo na licu mesta, a kako za 021.rs kaže doktor Hitne pomoći Zoran Krulj, njihova ekipa je samo mogla da konstatuje smrt muškarca.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni se ubrzo nakon događaja sam predao policiji. Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,18 promila alkohola u krvi.

Osumnjičeni se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

  • e

    20.12.2020 21:07
    e
    Biciklista u mrklom mraku u magli bez svetla, ovaj pijan, 2+2= 4 klasika, cuvajte se ljudi
  • zoran

    20.12.2020 16:29
    Snimam
    Samo gledam da se što manje vozim. Sad ću i raditi samo od kuće da ne bih putovao. Svaki dan snimam svoju vožnju action kamerom jer je uvek, ali uvek nađe budala koja će da pretiče kada je gust saobraćaj, , puna linija ili budala koja će da bude bezobzirna prema drugima.
  • Dooh

    18.12.2020 15:27
    gde su nervozni vozaci brzih kola i besni taksisti da malo pljuju mrtvog biciklistu sto se bacio pod auto savesnom vozacu iz Siriga?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika