Sudar autobusa i više automobila na Grbavici, dvojica povređena

Tri osobe povređene su u dva udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Sudar autobusa i više automobila na Grbavici, dvojica povređena
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs kaže dr Zoran Krulj iz novosadske Hitne pomoći, lekarska ekipa je intervenisala nešto pre 13 časova na uglu Ulice arhimandrita Jovana Rajića i Ulice Lukijana Mušickog.
 
Na ovom uglu oborena je 71-godišnja žena koja je išla peške i ona je, nakon ukazane pomoći na licu mesta, prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 
U sudaru više automobila i gradskog autobusa na uglu Braće Ribnikar i Bulevara oslobođenja, oko 21:30, povređena su dva putnika. 
 
Muškarci stari 28 i 34 godine zbrinuti su na licu mesta i takođe prevezeni u Urgentni centar, navodi dr Krulj.
  • Ns

    25.12.2020 12:29
    Ns
    Vozaci dozovite se pameti.
  • Neces ti meni

    25.12.2020 12:06
    Bahatost, agresija, nekultura, pravo jaceg, inacenje.
  • V

    25.12.2020 10:40
    21.30, doba korone, tek po koji auto na ulici....i opet sudar.... Novi Sad treba da uvede ponavljanje vozackog ispita svakih 2 godine.... velika vecina koja vozi po gradu ne znaju osnove voznje....bas planiram da kupim onu kamericu za auto i da kacim novosadske vozace na youtube da im se ceo svet smeje kad vec saobracajnu policiju nemamo....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika