Mladić izboden na Novom naselju, uhapšen napadač

Dvadesetsedmogodišnji muškarac izboden je na Novom naselju oko 20 časova, a napadač D.R. (26) je ubrzo uhapšen, saznaje 021.rs.
Mladić izboden na Novom naselju, uhapšen napadač
Foto: 021.rs

Prema nezvaničnim informacijama, u tuči nekoliko mlađih osoba, muškarac je uboden u nogu nedaleko od crkve.

Prema rečima portparola Hitne pomoći dr Zorana Krulja, njihova ekipa je intervenisala na poziv policije, a muškarac je zbrinut na licu mesta i prevezen na Odeljenje reanimacije.

Kako 021.rs saznaje, nedaleko od mesta incidenta, oko ulice Teodora Toze Jovanovića uhapsili su muškarca za kojeg se sumnja da je ranio ovog mladića.

D. R. je pokušao da pobegne sa lica mesta, ali je, brzom intervencijom policije uhapšen, a pronađen je i nož kojim je, kako se sumnja, povredio mladića.
 
U saradnji sa nadležnim javnim tužilaštvom, policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.
  • Dobran

    08.01.2021 07:27
    @Tesla pomozi im
    Da, to je inače svojstvneno samo ovom narodu i ne viđa se nigde drugde. Kako da ne. Da nije bilo onih silnih turističkih tura za proslavu Nove godine i da nije hiljade nas bilo svedok tome koliko gruvaju Budimpešta, Krakov i naročito Berlin (tamo nam nije nam bilo jasno da li je u toku teroristički napad ili otkucava 12), pa bi ste i mogli da progurate tu priču.
  • /

    07.01.2021 21:34
    /
    podseticu vas samo koliko ste cvrkutali o divnom naselju pre neki dan

    @Pan5er
    a ljubivoje rsumovic je nosio kofer pun svojih knjiga koje je prodavao kao na pijaci tokom tih svojih poseta skolama.
    garant nije platio dazbine za prodaju iz kofera
  • BUCA

    07.01.2021 19:23
    Ništa nije bolje ni na Detelinari, neznaš ko je gori matori koji su ložili vatru na travnjaku puštali narodnjake i žderali ili omladina koja je iz automobila na istom mestu puštala glasnu muziku do 4h ujutro! Galama, pucanje, vatromet, zar je to proslava Badnjeg dana i doček Božića? Hristos se rodi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika