Žena poginula u udesu u Futogu

Žena stara 79 godina poginula je danas u Ulici Rade Kondića u Futogu, u blizini groblja.
Žena poginula u udesu u Futogu
Foto: 021
Kako je za 021 rekao portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, njihova ekipa je intervenisala u 16:56 časova i mogla je samo da konstatuje smrt žene na licu mesta.
 
Žena se kretala kao pešak i prelazila je kolovoz van pešačkog prelaza, kada je na nju naleteo automobil koji je vozio 57-ogodišnji Novosađanin.
 
Kako saznaje 021, muškarac je priveden i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 časova, a tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
  • Futog

    18.01.2021 19:04
    Futog
    Gospodin je naduvao 0,8 promila,ali kao ste učili u auto školi da morate imati na umu da će dete ili starije osobe iznenada izleteti na ulicu znaci u gradskoj vožnji bez obzira da li je pešački prelaz ili ne mora se paziti,ulica nije osvetljena ok ali imate svetlo na autu i ne opravdavam komentare kao sto su "covek nije kriv"!!!Bez obzira da li je ta žena 20,50,90godina to je ljudski zivot koji je oduzet!!!
  • Hflag

    08.01.2021 14:01
    Ona je presla put a gospodin je bio pijan i verovatno sisao sa puta. Tu nema nikakvog opravdanja za alkoholisane vozace.
  • Milan82

    08.01.2021 11:24
    NIJE KRIV
    Coveka pustiti! Saucesce porodici! Tamo nema rasvete i prst pred okom se ne vidi tako da se i mebi to moglo desiti! Nedaj Boze! Hitno osvetliti taj deo Futoga!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika