Monter kablovske mreže pao sa petog sprata zgrade na Novom naselju, poginuo na licu mesta

Radnik kablovske televizije (34) pao je danas sa petog sprata stambene zgrade na Bulevaru Jovana Dučića 22 i preminuo na licu mesta.
Monter kablovske mreže pao sa petog sprata zgrade na Novom naselju, poginuo na licu mesta
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, poziv da izađu na teren primili su u 13:05 časova i odmah su izašli na lice mesta, ali su samo mogli da konstatuju smrt muškarca. 
 
Uviđaj je još uvek u toku, a uzrok pada je još nepoznat.
  • Marija

    14.01.2021 15:16
    tuzno
    Ne razumem zasto moraju zice da idu preko krovova sa jedne ulicu na drugu i zasto svi radnici koji rade na visini nemaju odelo sa vezovima u slucaju pada, bez obzira da li rade 5 minuta ili ni toliko. Pravilo je pravilo zato se desavaju ovako uzasno tuzne stvari
  • coolg

    14.01.2021 13:03
    kod mene je jos pre par godina bio monter konkretno iz SBB, i nakon što nije mogao da otkloni kvar rekao je da bi trebalo izaći na krov ali za to nema opremu ni ovlašćenje od preduzeća .
    Nakon što je to saopštio nije izašao na krov i nije bilo problema. Kvar je otkljonjen kasnije .
  • izvine ali

    14.01.2021 10:41
    ja
    Izvinite, ali ja ne znam za koju kablovsku mrežu radi. Pojedinim operaterima su nametnute firme da rade spajanje uređaja i ti isti koji su nametnuti nemaju veze sa životom. Kada su meni montirali posle njih sam morao da zovem matičnu firmu da mi nameste kablovsku TV, Internet kako treba i oni su to uradili.
    Tako da ne znam ko privatnim kompanijama nameće podizvođače koji nemaju veze sa tim poslom. I kad dobijete nametnute ne stručne ljude ovo može da se desi, porodica najviše ispašta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika