Muškarci povređeni u udesu na autoputu kod Lesnine, automobil se prevrnuo od udarca

Dvojica muškaraca povređeni su danas oko 16.30 časova u saobraćajnoj nezgodi na autoputu u pravcu iz Novog Sada ka Beogradu, kod robne kuće "Lesnina".
Muškarci povređeni u udesu na autoputu kod Lesnine, automobil se prevrnuo od udarca
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs navodi doktor Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa je muškarce starosti od 53 i 36 godina nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezla u Klinički centar Vojvodine, na odeljenje hirurgije.
 
Nezvanično, nije bilo kontakta sa drugim vozilom, a automobil se od siline udarca u zaštitnu ogradu prevrnuo.
 
Nakon policijskog uviđaja biće poznate okolnosti nezgode.
  • Ns

    14.01.2021 11:18
    I sa druge strana od Beograda ka Novom Sadu su presekli put i napravili još jednu naplatu stanicu samo kome. Sad i sa te strane put krivuda.....
  • LOL

    14.01.2021 08:40
    evo kandidata
    Znači čitam i neverujem:
    - problem je krivina a ne nepoštovanje brzine na deonici puta, jel to?
    - komentatori, kad putujete pa vidite npr. radove na autoputu, ograničenje 40, prelazi se u preticajnu traku kontra smera recimo, da li i tad kažete "koji kreten je smanjio ograničenje na 40 ne mogu da skrenem u drugu traku"
    - pre svega svaka deonica puta može biti isprojektovana na razne načine iz bilo kojih razloga, ali ako je kao što neko reče - ograničenje 60, izvinite, koju to krivinu vi ne možete da uhvatite sa 60? naravno, onu u koju uletite sa 120, sa 20god starim autom

    Hvala što oslikaste mentalitet srbalja u saobraćaju. Ovaj ne zarezuje ograničenje, onom smeta što put nije prav ko lenjir, a propise ne poštuje niko. Dobro nas još i ima kakvi smo
  • Autonomaš

    14.01.2021 07:21
    Komentar
    Nije autoput nego priključeni put i ograničenje nagon delu je 60 km a celom dužinom istog je 80 sve do naplate rampe. Jeste kreten onaj koji je projektovati krivinu zbog Lesnine



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika