Uhapšeni zbog sumnje da su u Veterniku pretukli muškarca, pretili i njegovoj supruzi

Novosadska policija privela je sinoć u Veterniku D. Ž. (25) i M. M. (23) iz Novog Sada zbog nasilja nad četrdesetdvogodišnjim muškarcem.
Uhapšeni zbog sumnje da su u Veterniku pretukli muškarca, pretili i njegovoj supruzi
Foto: 021.rs
Sumnja se da su se, sinoć, u jednom ugostiteljskom objektu, verbalno sukobili sa četrdesetdvogodišnjim Veterničaninom koji je pobegao od njih svojoj kući.
 
Oni su, potom, otišli za oštećenim i pretili njegovoj supruzi da će porazbijati stvari, ukoliko se on ne pojavi, te su ga, zatim, tukli u dvorištu, nanevši mu teške telesne povrede.
 
Incident se dogodio neposredno pre 23 časa, a policija je nakon poziva da se nešto dešava na licu mesta zatekla pretučenog muškarca.
 
Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, njihova ekipa je oko 23 časa intervenisala po pozivu policije, u Ulici Vladimira Matijevića 22 u Veterniku.

"Povređen je četrdesetdvogodišnji muškarac, koji je, nakon ukazane pomoći, prevezen na hirurgiju Urgentnog centra", navodi dr Krulj.

Mada je u prvom trenutku bilo sumnje da se radilo o pljački, kasnije se ispostavilo da su dvojica pretukla muškarca.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.

  • Vidra

    16.01.2021 03:43
    Doktrina dvorca
    Jedan od jako retkih američkih zakona koje bih kod nas voleo da vidim u praksi je zakon po kome ako ubijete nekog ko sa namerom nasilja uđe u vaš dom, ne odgovarate za smrt provalnika. Problem je u tome, što bi se na taj način "prekršila ljudska prava" mnogih "finih" građana.
  • Marko

    14.01.2021 19:42
    Regrutacija
    Zna se šta sledi sad. Po hitnom postupku ulaze u redove SNS kako bi bili od koristi za batinjanje neistomišljenika.
  • Zebra

    14.01.2021 10:33
    Zašto ne stavite slike kriminalaca? Zar to nije ono čime bi eventualno svima pomogli? Ovako prazna priča... Oni su na ulici već za par dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika