Sudar na Novom naselju, mladić prevezen u Urgentni centar

Devetnaestogodišnji mladić povređen je u udesu koji se nešto nakon 13 časova dogodio na uglu Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića.
Sudar na Novom naselju, mladić prevezen u Urgentni centar
Foto: 021.rs
Nakon sudara, jedan automobil se prevrnuo i završio na boku.
 
Kako za 021 navodi portparol novosadske Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, u sudaru dva vozila povređen je mladić kog je lekarska ekipa zbrinula i prevezla na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 
Pregledan je i 59-godišnji muškarac koji je dobio uput u slučaju da ima potrebu za lekarskim pregledom.

Policija je obavila uviđaj. 

  • Ideja

    18.01.2021 13:09
    Za semafore
    U duhu pametne diskusije, predlazem jedan,semafor za dodjose, jedan za nadjose, a nas osamdeset posto mesanih cemo gledati oba semafora
  • Bojan

    18.01.2021 10:02
    @Srbo

    Auu sine. Da sam hteo da napišem parodiju polupismenog komentara seljobera naloženog na svoje poreklo jer u životu nema ništa drugo na šta da se loži, ne bih mogao da sastavim ništa bolje od ovog tvog lupetanja.
  • Katarina sa Limana

    17.01.2021 21:39
    Rođena sam u Novom Sadu i smatram sebe Novosađankom ISTO koliko i bilo koga ko trenutno živi u Novom Sadu i VOLI ovaj grad. Tačka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika