Četvoro povređeno u tri sudara u Novom Sadu

Četiri osobe povređene su u udesima koji su se u poslednja 24 časa dogodili u Novom Sadu.
Četvoro povređeno u tri sudara u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da se prvi udes dogodio u 7:41 časova na Zrenjaninskom putu, pre skretanja za Kać, gde su se sudarila dva vozila. Hitna pomoć je tu pomogla muškarcu starom 31 godinu koji je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Druga nezgoda se dogodila u 13:46 časova u Futoškoj ulici kod broja 35, gde su se sudarila dva vozila. U ovoj nezgodi je povređen maldić star 21 godinu kojem je ekipa Hitne pomoći ostavila uput u slučaju pojave nekih tegoba.

Hitna pomoć je intervesinala i u 18:03 časova na uglu Sentandrejskog puta i Savske ulice gde su u sudaru dva vozila povređene dve osobe. Žena stara 36 godina koja je bila vozač je prevezena u Urgentni centar, kao i muškarac star 48 godina.

  • Sanja

    26.01.2021 17:39
    Divljanje automobilima
    Nije nikakvo iznenađenje, na Sentandrejskom Bulevaru jure preko 100 km.Savskom ulicom takođe projure po 80,90 km.Strašno!! Policijske patrole postaviti u svaku ulicu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika