Iznajmljivao stanove na dan u Novom Sadu i iz njih krao televizore i novac

Novosadska policija uhapsila je dvadesetčetvorogodišnjaka iz Beške zbog krađe, teška krađe i utaje.
Iznajmljivao stanove na dan u Novom Sadu i iz njih krao televizore i novac
Foto: Pixabay
Sumnja se da je on, pod lažnim imenom, iznajmio na dan tri stana u Novom Sadu iz kojih je ukrao četiri televizora, te da je, zatim, ukradene televizore prodao preko oglasa.
 
Takođe, sumnja se da je, iz još jednog iznajmljenog stana, ukrao oko četiri hiljade dinara, tako što je obio ormarić sa novcem.
 
Policija je rasvetlila sva ova krivična dela i pronašla osumnjičenog, kao i sva četiri televizora koji će biti vraćeni vlasnicima. 
 
Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava.
  • Komsija

    28.01.2021 06:02
    Podmetnuta prica
    Klasicna podmetnuta prica kako bi stanodavci prijavili preko 300 objekata u Novom Sadu koji se izdaju na crno,i placali porez drzavi.
    Poznato je da je obavezna licna identifikacija prilikom iznajmljivanja apartmana, ako apartman kosta 20-40 eura, kako se nekome usplati iznajmiti ga i iz njega uzeti televizor vredan 4-6 hiljada dinara? Uraditi tesko krivicno delo za 1000-2000dinara?
    Ko zna sta je tu ustvari po sredi.
  • Pera

    27.01.2021 17:12
    Hajka na neoporezovani profit.
  • Boss

    27.01.2021 16:49
    Stan na dan
    Svi kategorisani objekti placaju porez pausalno u iznosu 3300 rsd na kvartalnom nivou. Cena u Novom Sadu je potpuno obesmislila rad jer nema turista i ljudi izdaju stanove za 2000 rsd za dve osobe?! Ako se uzmu rezije, pranje posteljine i peskira, sicsenje stana, jasno se moze doci do racunice da ih izdaju za dz. po gradu kruze price da mnogo zbog ove besparice ne peru svoje apartmane i ne odrzavaju ih kako je to potrebno, cak se ni carsafi ne peru, sto je morate priznati KATASTROFA. Apelujem na stanodavce da prilagode cene realnim uslovima a ne da daju za dzabe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika