Krao po prodavnicama na Podbari

Novosadska policija uhapsila je Š. B. (32), zbog sumnje da je učinio šest krivičnih dela krađa.
Krao po prodavnicama na Podbari
Foto: 021.rs
Sumnja se da je, iz nekoliko prodavnica na Podbari, krao različitu robu, saopštila je novosadska policija.
 
Š. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.
  • Novosađanka

    29.01.2021 15:12
    Nekad trgovac
    Šta lupate da kradu gladni. Radila sam po prodavnicama i verujte da su lopovi razmažena deca uglavnom na nedozvoljenim supstancama. Lopova i oružanih pljačkaša sam imala ne zna im se broja. I nikad nije bio neko ko je gladan već klasična narkomanska lopurda. Policija ih je SVE pohvatala, al ih je sud oslobađao. Stres koji sam doživljavala svaki put se ne meri ni sa čim!
  • Ako

    28.01.2021 21:26
    Ako
    Ako je krao hranu pustite ga odmah,zalosno je gledati da neko krade kako bise prehranijo. Mnogi ce reci sto neradi hm....neka neko nadje posao u zadnjih par meseci nema sanseeee. Ovakva vrsta kradje je svakodnevno u porastu po marketima od pojave kovida,sve se krade. To je odraz besparice,strah od gladi,ko nije to doziveo nezna u kakvom se psiholoskom stanju takav covek nalazi. Bolje vi hvatajte ove sto kradu milijone a ne ljude koji su ostali bez egzistencije,zbog vasih mera,njih nesmete zato uvek sirotinja strada i na njoj se demonstirira sila i "zakon". Zalosno!
  • Li-man

    28.01.2021 18:47
    Šta ćeš...
    Gladan...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika