Dvojica muškaraca povređena u udesu na Beogradskom keju

Dva muškarca povređena su u saobraćajnom udesu koji se oko 12:30 časova dogodio na Beogradskom keju, neposredno kod ukrštanja sa ulicom Episkopa Visariona.
Dvojica muškaraca povređena u udesu na Beogradskom keju
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs navodi da je jedan muškarac,čije godište još nije poznato, zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar, kao i da je povrede zadobio i muškarac star 50 godina koji je isto prevezen u Klinički centar Vojvodine na dalje zbrinjavanje i lečenje.

U Hitnoj nisu mogli da navedu kakve su povrede ova dva muškarca zadobila, ali kako nezvanično saznajemo na licu mesta, prvi je zadobio teže povrede.

Prema navodima svedoka, sudar se dogodio kada je "fijat punto" udario od nazad "reno tvinga" odbacivši ga tako da je naleteo na banderu na razdelnom ostrvu. Sam "punto" je udario u drvo i završio kraj puta.

Saobraćaj je otežan na ovom delu Beogradskog keja dok traje uviđaj.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika