Detalji požara u centru Novog Sada: "Plastična konstrukcija učinila stvari dramatičnijim nego što su bile"

Jutros je u ugostiteljskom objektu "Atrium" izbio požar, koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen, čime je sprečeno da se on proširi.
Detalji požara u centru Novog Sada: "Plastična konstrukcija učinila stvari dramatičnijim nego što su bile"
Foto: 021.rs
Načinjena je materijalna šteta, a u incidentu nije bilo povređenih, te nije bilo potrebe za reagovanjem Hitne pomoći.
 
U "Atrium Hamamu" za 021.rs kažu da je požar izbio na početku samog radnog vremena i da ga je izazvao jedan od frižidera koji se nalazi u bašti, na krovu zgrade. Ono što je dovelo do dima koji se video iz različitih delova grada jeste deo konstrukcije koji pokriva kuhinju bašte i koji je sačinjen od plastičnog materijala.
 
"Zahvaćen vatrom, konstrukcija je prouzrokovala ogroman dim, što je učinilo stvari daleko dramatičnijim nego što su bile", navode u "Atrium Hamamu".
 
Kako navode, trezvenom akcijom zaposlenih koji su odmah počeli da gase požar protivpožarnim aparatima, kao i blagovremenim pozivom vatrogasaca, požar je brzo ugašen.
 
"Niko nije povređen. Materijalna šteta postoji, ali je daleko od toga da je, kako se nagađa 'izgoreo ceo krov'. Oštećeno je desetak odsto bašte na krovu, a mi se nadamo da će šteta biti sanirana u najbržem roku i da ćemo se ponovo družiti na jednoj od najlepših novosadskih bašta već sa prvim lepim vremenom", poručuju u "Atrium Hamamu".
 
Kako zaključuju, do tada će cela zgrada nastaviti normalno da funkcioniše. 
 
Više fotografija sa lica mesta možete da pogledate na OVOM LINKU.
  • namerno unistavanje

    15.02.2021 22:07
    Pogledajte krov kao plato Djav
    ljudi da li je moguce da se dozvoli narusavanje izgleda zgrade tako sto se na krov stavi ograda kao na terasi Tvrdjave ili kao gelenderi u zgradama '???Pogledajte foto.
    Kakav SKANDAL.
  • Sabe

    15.02.2021 21:01
    Pa hamam je turako kupatilo normalno da se dimi iz njega. Ali otkuda na krovu u centru obicno je to na prizemlju poseban objekat nekad je bilo jedno u dvoristu hotela Vojvodina.
  • V5

    15.02.2021 18:17
    Iznenadni događaj
    Jel neko nekom zaboravio nešto da plati?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika