Muškarac poginuo prilikom izletanja automobila sa puta kod Čeneja

Jedna osoba je poginula, a jedna je povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros, oko 6:30h, na Čeneju.
Muškarac poginuo prilikom izletanja automobila sa puta kod Čeneja
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da su na licu mesta, na Međunarodnom putu, kod Interauta, gde je jedno vozilo izletelo sa puta i prevrnulo se, konstatovali smrt muškarca starog 81 godinu. U toj nezgodi povređen je suvozač, muškarac star 68 godina, koji je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Iako nema podataka o uzrocima nezgode, pojedini vozači na društvenim mrežama javljaju o poledici na ovom delu puta, kao i da je bilo više izletanja vozila sa puta u ovom delu Bačke.

Pored ove saobraćajne nezgode, u proteklih 24 sata na području Novog Sada dogodilo se više sudara u kojima je bilo lakše povređenih.

Jedan sudar se dogodio oko 6 časova na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Futoškog puta. Tada je povređena žena stara 48 godina koja je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezena u Urgentni centar.

Druga saobraćajna nezgoda bila je na kružnom toku ka Rumenki, oko 15:30h. Hitna pomoć je na licu mesta pomogla mladićima starim 24 i 21 godinu, kojima su ostavljeni uputi za Urgentni centar u slučaju potrebe.

Udes se dogodio i oko 19:10h, prekoputa GSP-a, kada je povređen muškarac star 49 godina. On je zadobio lakše povrede i ostavljen mu je uput za Urgentni centar u slučaju potrebe.

  • Strasno

    18.02.2021 15:43
    Mladi
    Ima verovali ili ne roditelja daju deci kola da voze bez dozvole jer nisu iz 1 ili 2puta polozili vozacki ispit pa eto sta ima veze..Boze sacuvaj..
  • Markes

    18.02.2021 15:28
    Brzina ubija
    Ako je bio klizav kolovoz onda je trebalo voziti sporije. Ne ubija klizav kolovoz ili bilo šta drugo nego brzina. A pojedinci misle da imaju krila pa lete po putu.
  • Darinko

    18.02.2021 15:22
    @Novosadista
    ....u pravu si
    Znam iz ličnog iskustva , čovek 82 god. , vozač , nesvesno ubio suvozača

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika