Maloletnici na Grbavici nogama, kaišem i drškom šrafcigera tukli Novosađane, druga grupa šipkom prebila tinejdžera

Novosadska policija podneće krivične prijave protiv ukupno desetorice maloletnika koji su u dva odvojena incidenta tukli ljude.
Maloletnici na Grbavici nogama, kaišem i drškom šrafcigera tukli Novosađane, druga grupa šipkom prebila tinejdžera
Foto: 021.rs
U prvom slučaju, policija će podneti krivičnu prijavu protiv sedmorice maloletnika iz Novog Sada zbog sumnje da su juče na Grbavici, tukli rukama, nogama, kaišem i drškom šrafcigera dvojicu osamnaestogodišnjaka iz Novog Sada i da su im oduzeli novac.
 
Svi osumnjičeni maloletnici su pronađeni, kao i predmeti koje su, kako se sumnja, koristili prilikom krivičnog dela.
 
U drugom slučaju, novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv trojice maloletnika zbog nanošenja lakih telesnih povreda. Sumnja se da su, u subotu, presreli petnaestogodišnjeg Novosađanina i da su ga udarali metalnom šipkom, nanevši mu lake telesne povrede.
 
Policija je rasvetlila ovo krivično delo i identifikovala osumnjičene protiv kojih će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.
  • Goran

    25.02.2021 10:34
    Gledaju mladi nasilje u Parovima, Zadruzi, raznim serijama koje promovisu nasilje i kriminal, a od glavnih negativaca prave heroje i idole uz glumu mladih lepuskastih glumaca pa im to postaje model ponasanja
  • Nale

    24.02.2021 13:55
    Riba od osnovne skole smrdi
    Zivim na Grbavici i moja deca pohadjaju OS "Sonja Marinkovic". U svakoj generaciji ima bar jedan ucenik koji ozbiljno maltertira ostalu decu. Mehanizmi su nikakvi- utice se verbalno, prave se procene, profili, agituje se i naravno- NE RESAVA SE NISTA jer su to sve smejurija metode resavanja, a nista drasticnije nije na raspolaganju. Deca, koju ove maloletne siledzije "nanisane", ili promene razred ili promene cak i skolu ne bi li se spasila. Tako ove siledzije nauce jos u osnovnoj skoli da im niko nista ne moze, sem da im malo zvoca i nadene im pridev problematicnog. To su po pravilu deca o kojima ili roditelji uopste ne brinu ili roditelje ni nemaju (napustena deca, roditelj preminuo). Nisu retki ni primerci ciji su roditelji neki zakonu vec odavno poznati kriminalci, pa je "bolje ne kaciti se sa njima" ! ! ! Eto tako se dolazi do velikih siledzija i junaka koji mlate ljude po ulicama (cak i) centra grada i skacu po glavi i sutraju u istu nekoga ko lezi bez svesti; ili besvesnom dodatno lome ruke- slucaj iz Jevrejske ulice se jos nije "ohladio" , a vec imamo novi, opet iz centra grada. Najtuznije je to, sto se sve moze brzo i efikasno resiti, ali neko/niko od nadleznih to nece da uradi.
  • Vlada

    23.02.2021 19:49
    @Moj sin

    Prvo se pravopis nauči, pa se onda deca prave. To generalno nije teško pošto ljudi postaju seksualno zreli dosta posle prvih razloga osnovne škole, ali ti si nekako ipak uspeo to da zezneš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika