Troje povređenih u udesima u Kaću, na Novom naselju i na Bulevaru kralja Petra

Novosadska Hitna pomoć je u prethodna 24 časa intervenisala zbog tri saobraćajna udesa.
Troje povređenih u udesima u Kaću, na Novom naselju i na Bulevaru kralja Petra
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj za 021.rs navodi da su povređena dva muškarca koja su zbrinuta na licu mesta i jedna pešakinja koja je prevezena u Klinički centar Vojvodine.

Prva saobraćajna nezgoda se dogodila u Kaću u 12:31 časova, na uglu ulica Svetozara Markovića i Moše Pijade, gde je u sudaru dva automobila povređen muškarac star 85 godina. On je pregledan na licu mesta i ostavljen mu je uput za Urgentni centar u slučaju potrebe.

Hitna pomoć je intervenisala i u 15:10 časova na Bulevaru kralja Petra I kod broja 71 gde je oborena pešakinja stara 60 godina. Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar na dalje preglede.

Treća saobraćajna nezgoda se dogodila u 22:50 časova u Ulici Bate Brkića kod broja 14, na Novom naselju, gde je povređen muškarac star 31 godinu. Ekipa Hitne mu je nakon pregleda na licu mesta ostavila uput za Urgentni u slučaju potrebe.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika