Šestoro povređenih u udesima na putu za Temerin, u Veterniku i na Naselju, među njima i dete

U prethodna 24 sata na području Novog Sada Hitna pomoć je intervenisala zbog tri saobraćajne nezgode.
Šestoro povređenih u udesima na putu za Temerin, u Veterniku i na Naselju, među njima i dete
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da je u ovim sudarima bilo šestoro povređenih.

Prvi udes se dogodio u 10:22 časova na putu za Temerin pre pruge gde su povređene dve osobe. Hitna pomoć je pomogla jednom muškarcu starom 27 godina kojem je ostavljen uput da se u slučaju potrebe javi u Urgentni centar, kao i jednoj ženskoj osobi staroj 38 godina koja je prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Druga saobraćajna nezgoda se dogodila u 14:21 časova u Partizanskoj ulici u Veterniku, kod broja 28. U sudaru dva vozila povređen je muškarac star 48 godina koji je potom prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala i u 18:26 časova na Novom naselju, na uglu Seljačkih buna i Bulevara Slobodana Jovanovića. U udesu dva vozila povređene su tri osobeete od sedam  godina je prevezeno u Dečiju bolnicu na dodatne preglede, dok su žena stara 45 godina i muškarac star 46 godina nakon pregleda na licu mesta dobili upute za Urgentni u slučaju potrebe.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika