Dvoje dece i dvoje biciklista povređeno u udesima koji su se dogodili na Telepu, Satelitu i Stepanovićevu

Četiri saobraćajne nezgode, u kojima je sedam osoba povređeno, dogodile su se u protekla 24 sata u Novom Sadu.
Dvoje dece i dvoje biciklista povređeno u udesima koji su se dogodili na Telepu, Satelitu i Stepanovićevu
Foto: 021.rs

Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da su uglavnom i pitanju lakše telesne povrede.

Prva nezgoda se dogodila u 9:15 časova na uglu ulica Marka Miljanova i Beogradskog keja, gde su u sudaru dva automobila povređena dva muškarca. Hitna pomoć je zbrinula 66-ogodišnjeg muškarca i prevezla ga u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, dok je drugi star 71 godinu dobio uput u slučaju potrebe.

Hitna pomoć je intervenisala i u 12:15 časova kod Satelitske pijace gde je oboren biciklista star 72 godine. On je prevezen u Urgentni centar KCV-a.

Treća nezgoda se dogodila u 18:30 časova na Telepu, na uglu ulica Petefi Šandora i Senteleki Kornela, gde su tri osobe lakše povređene. Radi se o petogodišnjem dečaku, osmogodišnjoj devojčici i muškarcu starom 35 godina. Svima su ostavljeni uputi da se jave u Urgentni centar u slučaju potrebe.

Četvrta nezgoda se dogodila u Ulici Milunke Savić u Stepanovićevu oko 20:30 časova, kada je u oborena biciklistkinja stara 36 godina. Ona je nakon pomoći na licu mesta prevezena u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika