Sudi se okrivljenom za seksualno zlostavljanje dečaka u Sremskim Karlovcima

Glavni pretres u postupku protiv A. P. (31) iz Sremskih Karlovaca, koji je optužen za obljubu nad devetogodišnjim dečakom, održan je u Višem sudu u Novom Sadu.
Sudi se okrivljenom za seksualno zlostavljanje dečaka u Sremskim Karlovcima
Foto: 021.rs
Suđenje je bilo zatvoreno za javnost i tako će biti do kraja postupka s obzirom na to da je žrtva dete, piše Dnevnik.
 
List saznaje da je A. P. na početku glavnog pretresa izneo svoju odbranu, ali ono što je govorio ostaće nepoznato javnosti zbog zaštite maloletne žrtve. Nastavak suđenja je zakazan za 15. mart, kada bi trebalo da budu saslušani svedoci.
 
Sumnja se da je okrivljeni, inače dečakov ujak, u noći između 14. i 15. juna prošle godine, seksualno zlostavljao devetogodišnjeg dečaka. On je odveo dečaka na jednu rođendansku proslavu, gde je bilo dosta gostiju, a kući ga je vratio oko četiri sata ujutru. Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da ga je napastvovao na putu do kuće.
 
Dan kasnije, nakon lekarskog pregleda zbog pogoršanog stanja deteta, utvrđeno je da ima ozbiljne povrede i da je seksualno zlostavljan. Nakon toga je slučaj prijavljen policiji.
 
Inspektori su odmah potom obavili razgovore sa više osoba koje su prisustvovale slavlju. Uzeti su brisevi na DNK analizu, kao i delovi odeće. Dečakov ujak je uhapšen, a nakon privođenja je, prema nezvaničnim informacijama, tvrdio da je bio pijan i da se ne seća šta se te večeri dogodilo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika