Temerincu osumnjičenom za ubistvo supruge produžen pritvor

Temerinac B. K. (67), koji je osumnjičen da je početkom februara u porodičnoj kući usmrtio suprugu G. K. (64), ostaje iza rešetaka jer mu je produžen pritvor do 4. aprila, saznaje Dnevnik.
Temerincu osumnjičenom za ubistvo supruge produžen pritvor
Foto: 021.rs
Njemu je pritvor određen kako ne bi mogao boravkom na slobodi da ometa postupak uticajem na svedoke i zbog uznemirenja javnosti. 
 
Prema nezvaničnim saznanjima, B. K. je prilikom saslušanja negirao izvršenje krivičnog dela. Kobnog dana, bračni par se posvađao, da bi u jednom trenutku, kako se sumnja, muž nasrnuo na ženu i udarao je rukama i nogama, a potom zadavio.
 
On je uhapšen 2. februara uveče zbog sumnje da je počinio ubistvo. 
 
Komšije ovog bračnog para kažu za Dnevnik da su sukobi, koji su završavali prebijanjem žene, bili česti, ali da se G. K. plašila da ga prijavi policiji. To je jednom učinila - 2015. godine, ali tužilac tada nije okarakterisao to kao nasilje u porodici i nasilnik je tada dobio samo prekršajnu prijavu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika