U šest sudara povređeno šestoro građana

Novosadska policija je saopštila da se u protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodilo šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško, a pet lakše povređeno.
U šest sudara povređeno šestoro građana
Foto: 021.rs

Istovremeno na području Novog Sada dogodile su se dve nezgode, u kojima su dva lica zadobila lake telesne povrede.

Policija navodi da je području okruga otkriveno i sankcionisano ukupno 406 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 11 vozača i četiri vozila, a zadržana su tri vozača. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan zbog sumnje da će izbeći prekršajni postupak odlaskom u inostranstvo i jedan zbog ponavljanja prekršaja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika