Dojava o bombi u novosadskom sudu bila je lažna

Zgrada suda u Novom Sadu evakuisana je danas, oko 11:30, zbog anonimne dojave o bombi, a kako saznaje 021.rs, utvrđeno je da se radilo o lažnoj dojavi.
Dojava o bombi u novosadskom sudu bila je lažna
Foto: 021.rs
Kontradiverzionim pregledom zgrade policija je utvrdila da je reč o lažnoj dojavi, pa će Sud nastaviti normalno da radi.
 
Sudska zgrada je u proteklih nekoliko meseci više puta bila evakuisana zbog lažnih anonimnih dojava o bombi.
 
Po prijemu dojave o postavljenoj bombi obavezna je evakuacija čitave zgrade, pa se samim tim i sva suđenja prekidaju i odlažu.
  • Masa

    23.03.2021 19:45
    Kada je ...
    ....u pitanju rad sudija u Osnovnom sudu,Novi Sad,ima dosta sudija koje nebi smele da trenutno sete tu gde jesu.Tamara Kucurac,Ljiljana Maletin a i upoznah Slavicu Nedeljkovic na Privrednom sudu Novi Sad.Mislim da kaljaju ugled mnogih svojih kolega!
  • Zar

    12.03.2021 17:33
    Zar
    Zar sud radi? Posto je vanredno stanje godinu dana zar nije rizik od korone u zatvorenom tu nevrede ni maske! E svasta sa ovim narodom hoce mere a nepridrzavaju se! Ja licno nebih isao sve dok se neproglasi da je nestala korona jer je to moje pravo i briga za zdravlje!
  • pera

    12.03.2021 16:31
    Čulo bi se da nije bila lažna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika