Autobus udario u banderu na Grbavici, tri osobe povređene

Tri osobe povređene su jutros oko 8:15h kada je autobus GSP-a na liniji 13 udario u banderu na uglu ulica Miše Dimitrijevića i Gogoljeve.
Autobus udario u banderu na Grbavici, tri osobe povređene
Foto: 021.rs
Doktorica Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da su povređena dva muškarca stara 33 i 44 godine, kao i jedna 36-ogodišnja žena.
 
Svi su prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, sa uglavnom lakšim povredama.
  • Grundfos

    24.03.2021 19:11
    Novi sad
    Da se ja pitam,ja bih proterao autobus ovuda,bez udara u banderu
  • Dragan

    24.03.2021 08:21
    @Nikola
    Tako je, treba gradski bolje organizovati da prolazi kroz siroke saobracajnice a ne da se autobusi provlace kroz jednosmerne ulice jer je ljudima tesko da prosetaju 5 min. Kako na Grbavici tako i u ostalim delovima grada.
    Sto se tice roditelja sa malom decom ... sta sa njima? Nece ni toj deci faliti nista da se prosetaju. A i za stare koji ne mogu ni 5 min peske se nadje neko resenje kad se hoce mada oni se verovatno onda ni ne voze autobusima ako im zdravlje ne dozvoljava da pesace 5 min.
    Najbolji su mi roditelji koji zakrce put ispred skole jer ne sme dete da im pesaci ni malo. Rizikuju zivot drugoj deci jer nema sanse od njihovih automobila da se vidi put i na vreme zakoci pa makar i gurao auto 3 km/h ako neko dete istrci. Ali samo je bitno da njihovo dete ne pokisne ni malo. Zaboravili smo kako je bilo pre kad smo mi isli u skolu ....
  • Nikola

    24.03.2021 00:17
    1. Ulice na Podbari i Telepu nisu ništa šire od Miše Dimitrijevića pa njima decenijama prolaze autobusi. Zašto autobusi prolaze kroz Kotorsku, Feješ Klare, Ćirila i Metodija ako je Bulevar patrijarha Pavla na 5 min?
    2. Autobusima su se nezgode dešavale i u drugim ulicama. Pre nekoliko godina je autobus udario u nadstrešnicu autobuske stanice ispred Merkatora. Da li to znači da je trebalo ukinuti autobuse na Bulevaru oslobođenja?

    Neko može da prošeta 5 min (mada je pitanje da li je to samo 5 min do najbliže stanice), ali postoje stariji ljudi, roditelji sa decom i drugi kojima znači što ne moraju da pešače do Futoške, Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara. Čak bi trebalo uvesti još jednu liniju prema centru kroz Jevrejsku.
    Meni se čini da većina komentatora vozi automobile (neki čak ni ne kriju) pa im je lako da se zalažu za ukidanje linije 13. Ja ih pozivam da svoja vozila parkiraju na bulevarima ili u Futoškoj ulici i svaki dan (pa i kad pada kiša) pešače do ugla Puškinove i Miše Dimitrijevića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika