Novosađani u Republici Srpskoj napali Holanđanina i oteli mu pare i sat, uhvaćeni za 20 minuta

Razbojništvo koje su dvojica Novosađana počinili u Šamcu nad Holanđaninom policija je rasvetlila za 20 minuta, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.
Novosađani u Republici Srpskoj napali Holanđanina i oteli mu pare i sat, uhvaćeni za 20 minuta
Foto: Pixabay
Uhapšeni su Novosađani Z.P. i R.Z. i dalje mere preduzimaju se pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Doboju.
 
Policiji u Šamcu sinoć je u 20:50 časova prijavljeno da je u Njegoševoj ulici došlo do tuče više osoba, a izlaskom na lice mesta patrola je zatekla Holanđanina V. V. C. M. koji je rekao da su ga napale dve nepoznate osobe i ukrale mu novac i sat.
 
Automobil "mercedes" u kojem su se nalazili Novosađani policija je zaustavila u mestu Obudovac i oni su uhapšeni.
  • Dragan

    25.03.2021 01:12
    Ah
    A ja sam od prvog razreda osnovne do osmog kao i svi moji drugivi šezdesetih sami išli u školu u Novom Sadu.E lepa su i bezbedna ta vremena bila.A i bilo je sramota da te roditelji doprate znate ono "mamina&tatina maza,papučić".
  • Bosanac

    24.03.2021 21:25
    To sigurno nisu novosađani. Novosađani su smotani likovi bez smisla za humor i bez "kohonas" uglavnom sede u kući sa roditeljima i kukaju.
  • Stevan

    24.03.2021 18:55
    Novosadjani?
    Kakvi crni Novosadjani, ovo je neki teski zavicaj. Koji bi Novosadjanin isao do Samca, a kamoli da tamo jos i pljacka i tuce strance?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika