Malešić: U salonima za masažu čiji je vlasnik 79-godišnji Novosađanin zatečeno pet žrtava trgovine ljudima

Policija je juče u salonima za masažu čiji je vlasnik 79-godišnji Novosađanin zatekla pet devojaka koje su žrtve trgovine ljudima, kaže načelnik novosadske policije Slobodan Malešić.
Malešić: U salonima za masažu čiji je vlasnik 79-godišnji Novosađanin zatečeno pet žrtava trgovine ljudima
Foto: 021.rs
"Nastavlja se rad na tom slučaju. Za sada imamo pet žrtava trgovine ljudima, a još sedam osoba je u to uključeno", naveo je Malešić.
 
Kako kaže, akcija je trajala duže vreme i do hapšenja je došlo kada je pribavljeno dovoljno dokaza.
 
"Više od 30 policajaca je bilo na ovim poslovima. Radi se o iznajmljenim stanovima, neki objekti su reklamirani u oglasima, a neki ni nisu imali reklamu i mi smo duže vreme sve to proveravali", rekao je Malešić, gostujući na TV Prva. 
 
"Ovo je veoma teško krivično delo", istakao je načelnik novosadske policije i apelovao da se ovakvi slučajevi prijave policiji, centrima za socijalni rad ili nevladinim organizacijama koje se bave zaštitom žrtava trgovine ljudima.
 
Uhapšeni D.P. se tereti da je, od 2017. godine, koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju, vrbovao i iskorišćavao više žena za pružanje seksualnih usluga u njegovim salonima za masažu.
 
  • Dragan

    27.03.2021 21:36
    Uhapsite policajce koji su u lancu
  • lol

    27.03.2021 19:12
    pitam se ko su klijenti
  • Dejan

    27.03.2021 16:55
    Eh, sta ti je nasa policija. 79 godina im placas reket i dajes procenat, ne platis jedan mesec oni se odmah okrenu protiv tebe....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika