Pijani vozač udarao parkirane automobile na Limanu

Novosadska policija je saopštila da je u protekla 24 sata privela šest vozača zbog prekrašaja, među kojima su dvojica sa 2,15 i čak 3,37 promila alkohola u organizmu.
Pijani vozač udarao parkirane automobile na Limanu
Foto: 021.rs

Muškarac sa većim procentom akohola u krvi je Novosađanin star 60 godina koji je uhapšen u četvrtak popodne na Limanu II, kada je vozeći automobil udario nekoliko parkiranih vozila, a potom čak i ispao iz vozila na asfalt. Drugi privedeni je Mitrovčanin, ali policija nije dala dodatne informacije o ovom prekršiocu.

Pored njih zbog vožnje pod uticajem alkohola privedena su još dvojica, a preostala dvojica zbog drugih prekršaja.

Policija je saopštila i da se u protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo 13 saobraćajnih nezgoda, u kojima je deset osoba lakše povređeno. U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda, u kojima je šest lakše povređeno.

Policijska uprava u Novom Sadu je, 25. marta, na području okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 442 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

 

  • /

    27.03.2021 10:23
    /
    uzor za omladinu.
    nije ni cudo sto je ovo postala zemlja debila
  • Sdragan

    27.03.2021 09:26
    Nove i oštrije mere??!
    Na žalost...
    Ovo je posledica zatvaranja kafana. Jednostavno,sada se pije po kućama. U domaćoj verziji, pije se više i društvo je opuštenije. Umesto par rakija, piva,itd, popije se troduplo više.
    Ljudi koji su navikli na dve-tri čašice dnevno se neće odreći toga ni po kakvu cenu. U kafani, u koliko toliko kontrolisanim uslovima, još i ima nekakve "mere". U privatnim žurkama toga nema...
  • Rade

    26.03.2021 23:44
    Svaka budala danas vozi u alkoholisanom stanju, samo to nažalost niko ne proverava...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika