Zemunac uhapšen zbog bombe namenjene bivšem policajcu na Detelinari

Novosadska policija uhapsila je Zemunca Đ. M. (28) zbog nošenja bombe.
Zemunac uhapšen zbog bombe namenjene bivšem policajcu na Detelinari
Foto: 021.rs
Pregledom ranca osumnjičenog, juče, na Detelinari, policija je pronašla improvizovanu eksplozivnu napravu.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
Podsetimo da je novosadska policija juče popodne oko 17 časova dobila dojavu da je podmetnuta bomba u ulazu u kojem stanuje nekadašnji novosadski policajac Dalibor Bogdanović Boća. Policijske patrole su blokirale Ulicu Ilije Birčanina, na Detelinari, u kojem se zgrada nalazi, i kontradiverziona ekipa je pregledala ulaz, okolne automobile i ulicu. 
 
Podsećamo da je policiji i polovinom januara bilo dojavljeno da je u tom ulazu pronađen sumnjiv predmet. Opširnije čitajte OVDE.
 
U maju pre dve godine, Dalibor Bogdanović Boća je povređen kada je eksplodirao njegov BMW. Eksplozivna naprava je bila postavljena ispod vozačevog sedišta i aktivirana daljinski. Više o tome OVDE.
 
Daliboru Bogdanoviću Boći se trenutno sudi za otmicu Gorana Cvijetića iz Budisave 2017. godine. On je jedan od petorice okrivljenih za otmicu Cvijetića, a osim njega, okrivljeni su i V. R, G. K, N. S. i B. B. 
  • Djovani

    06.04.2021 20:21
    Vrbas
    Vrbas najaci, Mara Salvatrucha vladamo gradom
  • Strale

    06.04.2021 14:53
    Dolazim po svoje
    Ulica puna dilera u kamatasa, onaj Mario je ista prica.
  • Ana

    06.04.2021 10:33
    Ns
    Mislim kako je tim ljudima sto zive u roj zgradi sa doticnim i u toj ulici..stres stres

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika