Pijani Čuružanin zadržan u policiji, vozio bicikl s dva promila alkohola u organizmu

Tokom vikenda je na području Južnobačkog okruga bilo 28 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe teško, a devet je lakše povređeno.
Pijani Čuružanin zadržan u policiji, vozio bicikl s dva promila alkohola u organizmu
Foto: 021.rs
U tom intervalu je u Novom Sadu bilo 15 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobila teške, a tri lake telesne povrede, navode u policiji.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je za vikend na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 693 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
 
Iz saobraćaja je isključeno 40 vozača i 14 vozila, a zadržana su ukupno četiri vozača.
 
Sva četvorica zadržana su zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a trojica od njih terete se za nasilničku vožnju. Dvojica meštana Kaća i Kovilja upravljali su automobilima, a jedan Čuružanin biciklom sa više od dva promila alkohola u organizmu.
 
Svi zadržani vozači će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
  • Lokalac

    14.04.2021 16:41
    Tako se "tera" po Čurugu
  • Sosa

    13.04.2021 08:14
    Osveta
    Ma jok, nego im je taj na biciklu bego već u kolima sa golemom dozom, pa ga nahvataše na biciklu. Tako se to u selu radi. Svi svakog znaju i kad plave nasamari neki dozirani on veli neće me na biciklu a ovi jedva dočekaju. I onda jbg...
  • Nemanja

    12.04.2021 23:49
    Ponovo:
    ...i, da ponovimo:
    "bicikl nije autonomno prevozno sredstvo, ko god je u psihofizičkom stanju da vozi isti ne treba da bude sankcionisan na bilo koji način."
    Iživljavanje... :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika