Novosađanin uhapšen zbog kokaina i marihuane

D. D. (42) iz Novog Sada uhapšen je zbog trgovine drogom.
Novosađanin uhapšen zbog kokaina i marihuane
Foto: 021.rs
Pregledom vozila u kome je bio osumnjičeni i pretresom stana u kome boravi, policija je pronašla 18 grama kokaina, manju količinu marihuane i digitalnu vagu sa tragovima narkotika.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Šmi

    21.04.2021 16:42
    Pravda
    Čoveka odlično poznajem, i to još iz mladosti. Imao je nesrećno detinjstvo i grehe za koje je odgovarao, a za dva nije ni bio kriv. Da bi zatvori bili popunjeni, tamo mora neko da bude. Ja sam bio 5 godina, kriv, a za tih 5 godina nisam video 5 kriminalaca hapšenih po raznim tv akcijama. Ovo nema veze sa politikom, ali pravda nije jednaka za sve, znači da je nema. Čovek nije diler, niti kriminalac, to zna ceo grad, a najebače ko voša narko klana. Dok ostale raste i maste se provlače. Sramota!
  • Lalas

    15.04.2021 03:53
    Pravda je onako za poznate i n
    Ovaj momak će dobiti zatvor a sticajem okolnosti znam da momak nije ni diler ni kriminalac a jedini greh mu je što je imao težak život i bez para i napokon je dobio neko nasledstvo i zbog žena i da se provede je napravio sebi životni problem a samo zato što nije Javna ličnost neće imati suđenje pravedno pri tom je u psihičkom stanju za lečenje i trebao je da ide da se leči od depresije i sad posto nije Rasta i sl naše sudstvo će ga upropastiti nažalost i to nije pravda. Jel poznati mogu da imaju kile za svoju upotrebu i imaju nanogicu sa izvinjenjem od sudije. Sramota. Pravda za sve isra da je treba ali nije....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika