Uhapšen jedan od napadača na novosadskog novinara Daška Milinovića, za drugim se traga

Novosadska policija rasvetlila je napad na novinara Daška Milinovića, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.
Uhapšen jedan od napadača na novosadskog novinara Daška Milinovića, za drugim se traga
Foto: 021.rs
"Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09h uhapšen je prvi napadač. Za drugim napadačem, čiji je identitet takođe poznat, se intenzivno traga, kao i za
organizatorima i naručiocima, o kojima takođe imamo saznanja", rekao je Vulin.  
 
Prema njegovim rečima, "pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu pokazali su efikasnost, a Ministarstvo unutrašnjih poslova posvećenost bezbednosti svakog
građanina u našoj zemlji".
 
"Nasilje u Srbiji neće proći. Svako ko se služi nasiljem mora da zna da za njega postoji zakon i da postoji organizovani odgovor države. Novinari zaslužuju posebnu pažnju naše zemlje i mi i na ovaj način pokazujemo koliko nam je važno da svako u našoj zemlji bude siguran i bezbedan, a da novinari mogu nesmetano da rade svoj posao. Nikakve siledžije u tome ih neće sprečiti", poručio je Vulin.
 
Novinar Daško Milinović pretučen je jutros, oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao.
 
Milinović je deo popularnog dvojca Daško i Mlađa. Tokom "Alarma sa Daškom i Mlađom" izjavio je da se napad dogodio u blizini Osnovne škole "Vasa Stajić". Kako je objasnio, poprskan je suzavcem u oči, a dvojica mladića su ga napala šipkom. Više o tome OVDE.
  • Ma

    19.04.2021 11:14
    dajte
    Ma dajte ljudi manite se ovog ološa, vlast je postigla sve, a to je da preplaši slobodumne ljude.
    Šta vam je, a ti Vuline, uh.
  • Pićuka

    18.04.2021 17:30
    Nisu oni ništa rasvetlili. Koja je to organizacija? Ko je tu glavni naredbodavac? Nisu ta dva ništa radili na svoju ruku.
  • V5

    16.04.2021 20:28
    Brzina po potrebi
    Odlična vest. Isto tako munjevito su reagovali u slučaju Savamale. Čekaj malo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika