Sedmoro povređeno u udesima na Zrenjaninskom putu i na Detelinari

Sedam osoba je povređeno u dva udesa koja su se u poslednja 24 časa dogodila u Novom Sadu.
Sedmoro povređeno u udesima na Zrenjaninskom putu i na Detelinari
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs. da se prva nezgoda dogodila u 14:04 časova na Zrenjaninskom putu, naspram hladnjače MD.

U ovom sudaru su učestvovala četiri automobila i povređeno je pet osoba. Nakon zbrinjavanja na licu mesta muškarci stari 24 i 43, kao i devojka stara 26 godina prevezeni su u Urgentni centra Kliničkog centra Vojvodine, dok su devojka stara 27 godina i žena stara 53 godine nakon pregleda dobile uput da se u slučaju potrebe jave u Urgentni centar.

Druga saobraćajna nezgoda se dogodila u 16:55 časova kod Univerexporta u Ulici Milenka Grčića na Detelinari. U sudaru dva automobila povređeni su 66-ogodišnja žena koja je prevezena u Urgentni centar, i 22-ogodišnjak koji je dobio uput da se javi u Urgentni u slučaju potrebe.

  • poison

    19.04.2021 10:27
    Kod skretanja za hladnjacu MD i jos neke firme je uvek problem. Podhitno restiti. Ili "smart" semafor ili kruzni tok.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika