Petorica osumnjičenih za brutalno prebijanje mladića u Laze Telečkog puštena da se brane sa slobode

Petorica od osmorice mladića iz Šida, osumnjičenih za tuču ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog, u kojoj su D. M. iz Vajske i N. Š. iz Čuruga zadobili teške povrede, a M. P. lakše, pušteni su juče popodne iz pritvora i braniće se sa slobode.
Kako piše "Dnevnik", iz pritvora su pušteni M. M, N. D, D. B. i B. N, koji se terete da su u grupi počinili krivično delo nasilničko ponašanje. Inače, njima je pritvor isticao 21. aprila, ali su pušteni ranije jer je, prema saznanjima ovog lista, ispitan i poslednji svedok, tako da su prestali razlozi zbog kojih im je ova mera bila izrečena.
 
Branilac jednog od petorice osumnjičenih za ovo krivično delo, advokat Goran Karadarević, potvrdio je da su osumnjičeni pušteni da se u daljem postupku brane sa slobode.
 
Preostala trojica L. M, V. S. i M. B, koji se sumnjiče za pokušaj teškog ubistva i dalje se nalaze u pritvoru.
 
Podsetimo da je tuča, koja se dogodila 20. februara u Ulici Laze Telečkog, posebno uznemirila javnost zbog načina na koji su povređeni pojedini učesnici, jer se na snimku sa nadzornih kamera vidi da napadači ne samo da udaraju i šutiraju oštećene i ubadaju ih nožem, već i u jednom trenutku skaču po glavi jednog od povređenih koji bez svesti leži na asfaltu.
  • Johny Be Good

    26.04.2021 14:52
    Eh
    Jel iko iskreno ocekivao nesto drugacije da ce biti ?

    Cekam da dobiju mesec dva drustveno korisnog rada na papiri iliti da bleje kuci u praksi...
  • Јован

    24.04.2021 00:11
    Dobar los zao
    Karadarevic to resava samo spremi 3-5000e
  • Ja

    21.04.2021 21:51
    Nemam reči. Znate da osudjujete samo za ono vam mediji serviraju, a priča je mnogo duža i kompleksnija. Svako nasilje je za osudu, ali provociranje, gadjanje flašama i maltretiranje par sati koji su prethodili ovoj tuči nigde se ne spominje. Da ne govorimo o tome da je ovaj snimak neko iz policije prodao novinama, a on ima i svoj početak u lokalu, gde se vidi sve navedeno i kraj, gde momak koji leži na zemlji ustaje i na nogama ulazi u urgentni. Uznemirenje javnosti je to sto su još na sve išle lažne vesti da je dečko umro, a on se slikao za instagram posle 4 dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika