FOTO, VIDEO: Objavljen snimak hapšenja dilera i zaplene kokaina u šumi kod Vrdnika

Sremskomitrovačka policija uhapsila je juče dve osobe zbog trgovine drogom, zaplenila kokain iz skrovišta u šumi kod Vrdnika, a u međuvremenu su objavljene fotografije i snimak hapšenja.
Uhapšeni su M. B. (32) i N. S. (45).
 
Policija je pretresom stanova koje su koristili osumnjičeni i u jednom skrovištu u šumi kod Vrdnika pronašla kokain, ukupno 432 grama, 13 špriceva i 30 plastičnih flaša ispunjenih tečnošću za koju se sumnja da je opojna droga. 
 
Takođe, pronađen je novac u iznosu od 131.000 dinara i 4.160 evra, za koji se sumnja da potiče od prodaje droge, digitalna vagica, četiri mobilna telefona i dve legitimacije udruženja policajaca veterana i policijskog sindikata. 
 
 
Prilikom pretresa stana N. S. policija je pronašla pištolj sa četiri metka i još 52 metka različitog kalibra, pa se sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.
 
Kako je izgledalo hapšenje pogledajte u nastavku:
 
  • Betmen

    05.05.2021 03:11
    Pitanje
    Ukoliko bi došlo do dekriminaliZacije i legalizacije kao što je već u svim normalnim državama sveta, kako bi cvetala neka nova Jovanjica lepša i bolja koja se upravo negde pravi da nastavi gde je prošla stala?
  • sve manje zbunjen

    29.04.2021 15:45
    @1000

    Napisao si "skoro kao cela Srbija" kao da je to nešto ogromno, pa je 500 licenciranih proizvodnji malo. A ponoviću preciznije još jednom, ali ti ne mogu pomoći da razumeš: SVAKI punoletni građanin Kolorada ima zakonsko pravo da uzgoji do čak šest biljaka (što može biti do 3 kg proizvoda), da sa sobom okolo nosi oko 30gr, ili da tu istu količinu legalno da na upotrebu bilo kojem punoletnom licu.
  • 1000

    29.04.2021 14:19
    @ sve manje zbunjen
    Kolorado ima oko 6 miliona stanovnika (dakle skoro kao cela Srbija), 500 pa i 5000 uzgajivaca je nista. Ko hoce da uzgaja za "prijatelje" mora dobro da pazi da ga ne prijave, tad legalizacija ne pomaze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika