Temerincu osumnjičenom za ubistvo supruge produžen pritvor

Temerincu B. K. (67), koji je osumnjičen da je početkom februara u porodičnoj kući ubio svoju suprugu G. K. (64), odlukom Apelacionog suda produžen je pritvor do 4. juna.
Temerincu osumnjičenom za ubistvo supruge produžen pritvor
Foto: 021.rs
Njemu je je nakon hapšenja određen pritvor kako boravkom na slobodi ne bi ometao postupak uticajem na svedoke i zbog uznemirenja javnosti. Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni je prilikom saslušanja negirao izvršenje krivičnog dela.
 
Zločin se dogodio 2. februara u porodičnoj kući u Temerinu, nakon svađe bračnog para. U jednom trenutku osumnjičeni, koji je bio u alkoholisanom stanju, nasrnuo je na suprugu, udarajući je rukama i nogama po glavi i telu, a potom je, kako se pretpostavlja, zadavio.
  • rade

    02.05.2021 12:12
    Policija u temerinu reaguje tek kada se desi neka povreda,ili nedaj boze ubistvo,vise neizlaze na ulicu kada se neko posvadja vec,samo ako neko nekom nanese povrede,jer kazu u mupu da se sada svaki izlazak u vezi sa krsenjem javnog reda placa iz sopstvenog dzepa ma katastrofa brate,verujem da je svugde tako...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika