Osmoro povređeno u pet udesa u Novom Sadu

Osmoro građana povređeno je u ukupno pet udesa koji su se proteklog dana dogodili u Novom Sadu.
Osmoro povređeno u pet udesa u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs kaže portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, lekarska ekipa imala je prvu intervenciju oko 14 časova na uglu Bulevara kralja Petra i Kraljevića Marka zbog oborenog bicikliste. 
 
Dvadesetdevetogodišnji muškarac je zbrinut na licu mesta i potom prevezen u Urgentni centar.
 
Nekoliko minuta kasnije došlo je do udesa na dolmi u Futogu, u blizini sportske hale, gde je motociklista oborio dvojicu biciklista. Biciklisti su samo lakše povređeni i, pošto ih je Hitna pomoć pregledala i zbrinula na licu mesta, nije bilo potrebe za dijagnostikom u Urgentnom centru.
 
Vozač automobila oborio je dvojicu motociklista nešto pre 16 časova na Iriškom vencu, iz pravca Novog Sada. Muškarac (53) i žena (49) na motociklu prevezeni su na odeljenje hirurgije Urgentnog centra, dok je vozač automobila (41) negirao povrede.
 
Dvojica muškaraca, 24-godišnjak i 55-godišnjak, povređeni su u sudaru dvoja vozila koji se oko 18.20 dogodio na uglu Partizanske i Ulice Jovana Jovanovića Zmaja u Rumenci. Nakon ukazane lekarske pomoći, prevezeni su u Urgentni centar, navodi za 021.rs dr Zoran Krulj.
 
U poslednjoj intervenciji Hitne pomoći za prethodni dan zbrinuta je povređena biciklistkinja (23) i to nešto nakon 22 časa na uglu Bulevara cara Lazara i Ulice dr Ivana Ribara. Nju je lekarska ekipa zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika