Navijači Vojvodine uhapšeni zbog sumnje da su pretukli mladića na "Karađorđu"

Dvojica navijača Vojvodine uhapšeni su danas zbog sumnje da su pretukli mladića na stadionu "Karađorđe", 1. februara ove godine.
Navijači Vojvodine uhapšeni zbog sumnje da su pretukli mladića na "Karađorđu"
Foto: 021.rs

Kako 021 saznaje, oni se sumnjiče za nanošenje teških telesnih povreda dvadesetdvogodišnjem N. Ć, kojeg su pretukli u prostorijama stadiona Fudbalskog kluba Vojvodina.

Tada su osumnjičena petorica navijača novosadskog kluba. Trojica osumnjičenih su odmah uhapšeni, a za dvojicom se do danas tragalo. U zapisniku prijave se navodi da je N. Ć. dobijao udarce zatvorenim šakama, nogama i drvenim palicama. 

Mladiću su konstatovane teške telesne povrede u vidu polomljene leve jagodične kosti i levog dela gornje vilice, navodi se u zapisniku. Prebijanje je okarakterisano kao krivično delo nasilničko ponašanje i teška telesna povreda. 

Podsetimo, ovaj incident je doveo do toga da na stadionu bude prisutno obezbeđenje 24 sata, sedam dana u nedelji.
  • Trt

    07.05.2021 19:25
    @Baka

    Nema. Svako iole normalan je do sada shvatio da srpski fudbalski klubovi ne služe da bi se igrao fudbal, nego da bi se oko njih okupljali kriminalci.
  • Baka

    07.05.2021 16:50
    Molim za ubuduće
    U sličnom tekstu - navijači Vojvodine - stavite pod znake navoda
    Ima nas koji smo pravi navijači , ljubitelji fudbala .
  • Deda Miloje

    07.05.2021 06:40
    Kako ono bese FIRMO nesposobna i lopovska uprava …

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika