Šestoro povređenih u četiri udesa u Novom Sadu

Šest osoba povređeno je u četiri saobraćajna udesa koja su se proteklog dana dogodila u Novom Sadu.
Šestoro povređenih u četiri udesa u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs kaže portparol novosadske Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, lekarska ekipa imala je prvu intervenciju oko 10 časova pre podne na Bulevaru vojvode Stepe gde je 24-ogodišnji mladić lakše povređen i zbrinut na licu mesta.
 
U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 13:10 časova u Jevrejskoj ulici povređena je žena stara 42 godine, a nakon ukazane pomoći prevezena je na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine. 
 
Saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri vozila, dogodila se u 19:30 časova u Ulici Gorana Kovačića ispred broja 7. U njoj su povređeni 22-ogodišnja devojka i dva muškarca, oba stara 31 godinu, koji su zbrinuti su na dalju dijagnostiku.
 
Nekoliko minuta kasnije na uglu Bulevara oslobođenja i Narodnog fronta povređen je motociklista star 33 godine koji je zbrinut i prevezen u KCV. 

Teme

udes
  • no name

    12.05.2021 15:17
    aaaa
    meni nije jasno sto svi negde zure,ili ne daj boze neko da pogine ...Cuvajte se pobogu a za vozace ko im dodjavola dao te dozvole bolje vozi bajs a ne kola pa da neko jos pogine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika