Sedmoro povređenih u saobraćajnim nezgodama u Novom Sadu

Sedmoro je povređeno u ukupno tri nezgode koje su se proteklog dana dogodile na ulicama Novog Sada.
Sedmoro povređenih u saobraćajnim nezgodama u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs kaže portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, lekarske ekipe intervenisale su nešto nakon 13 časova u Maksima Gorkog.
 
U toj ulici je biciklista oborio pešaka.
 
Povređena je 65-godišnja žena koja je zbrinuta i prevezena u Urgentni centar.
 
Automobil je sleteo s puta oko 15:30 na auto-putu, na ulazu u grad, a u udesu je povređena 41-godišnja putnica. Lekarska ekipa ju je zbrinula na licu mesta i prevezla na dalju dijagnostiku u Urgentni centar.
 
Sudar dva vozila dogodio se oko ponoći na uglu Bulevara Jaše Tomića i Kisačke. U udesu je povređen 18-godišnji mladić, zbrinut u Dečjoj bolnici, kao i 22-godišnji mladić, koji je prevezen u Urgentni centar.
 
Još tri osobe su pregledane na licu mesta i, dodaje dr Krulj, dobili su upute za Urgentni centar u slučaju da imaju potrebu za pregledom.

Teme

udes
  • Bahati

    14.05.2021 11:00
    Vozac
    Ovo je odlican broj s obzirom kako se divljacki vozi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika