Automobil naleteo na šinsko vozilo u Stepanovićevu, devojčicu udarila kola na Avijatičarskom naselju

U protekla 24 sata Hitna pomoć je intervenisala u tri saobraćajne nezgode.
Automobil naleteo na šinsko vozilo u Stepanovićevu, devojčicu udarila kola na Avijatičarskom naselju
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, kaže za 021.rs da se prva nezgoda dogodila u 15:52 časova na pružnom prelazu u Stepanovićevu, gde je automobil udario u šinsko vozilo.
 
Muškarac star 68 godina sa lakšim povredama nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. 
 
Hitna pomoć je intervenisala i u 19:22 časova u Ulici Veselina Masleše 130, kod okretnice autobusa GSP-a na liniji 5, gde je automobil udario devojčicu staru šest godina.
 
Ona je u svesnom stanju prevezena u Dečiju bolnicu na dijagnostiku i lečenje.
 
Treća nezgoda se dogodila u 21:35 časova u Petrovaradinu, u Preradovićevoj kod broja 14, gde su u sudaru dva vozila povređeni žena stara 40 godina i 20-ogodišnji mladić. Oni su nakon zbrinjavanja na licu mesta dobili uput za Urgentni centar u slučaju pogoršanja stanja.

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika