Biciklista oboren na putu ka institutima u Sremskoj Kamenici, na Detelinari sudar tri vozila

Tri osobe povređene su u ukupno dva udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Biciklista oboren na putu ka institutima u Sremskoj Kamenici, na Detelinari sudar tri vozila
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoć dr Zoran Krulj, lekarska ekipa intervenisala je u 16:21 na putu ka institutu u Sremskoj Kamenici.
 
Na ovoj lokaciji je oboren biciklista, kog je lekarska ekipa zbrinula.
 
Ovaj 40-godišnji muškarac je potom u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.
 
Ni sat vremena kasnije došlo je do sudara tri vozila u Ulici Kornelija Stankovića na Detelinari. Hitna pomoć zbrinula je 35-godišnju putnicu i 43-godišnjeg putnika.
 
Oni su potom prevezeni na odeljenje hirurgije Urgentnog centra, zaključuje dr Krulj za 021.rs.

Teme

udes
  • bojan

    19.05.2021 11:36
    jovica
    19.05.2021 • 09:38
    ...Mnogi kupuju auto samo zato da ga pokazuju drugome.


    I ne samo auto
  • Detelinarac

    19.05.2021 11:32
    Pa K.Stankovica i J.Veselinovica su preopterecene ulice...i sve okolne su uvek u guzvi, iz K.Stankovica POD HITNO izmestiti teretni saobracaj, koji mozak pusta kamione kroz zonu skole (u krugu od 300m od K.Stankovica postoje 2 osnovne, 1 srednja skola, nekoliko vrtica i skolica sporta....) ! Za nasu decu izmestite teretnjake sa Detelinare, imaju Bul.Evrope pa nek idu tuda, iz Zone desno u Rumenack pa na kruzni i dalje kako im je volja, imaju izbor Rumenka, Klisa, Bul.Evrope i dalje kuda mogu....grad je sve gusce naseljen i umesto da deci obezbedimo sigurnost i mesta za igru i uzivanje mi ovde gledamo kamione kako tutnje na mestu gde dnevno prodje bar hiljadu dece sad u doba korone a kad je redovno sigurno i vise s obzirom da samo Tozina osnovna ima preko 2000 ucenika od kojih pola zivi na Novoj..... gde su vrtici i Dositejeva.... bruka majke mi i tako je oduvek....
  • Branko

    19.05.2021 11:26
    Bicikli
    Podrska za biciklistu zelim vam brz oporavak i da drugi put idete autobusom jer na nas bicikliste drugi vozaci gledaju kao"nizu vrstu" i uljeze na drumu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika