Produžen pritvor trojici optuženih za brutalno prebijanje mladića u Laze Telečkog

Trojici od osmorice mladića iz Šida koji se terete za tuču ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog, ponovo je produžen pritvor.
Produžen pritvor trojici optuženih za brutalno prebijanje mladića u Laze Telečkog
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, do 17. juna iza rešetaka ostaju tri mladića protiv kojih je Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu zbog pokušaja ubistva.
 
Sa slobode se u daljem postupku brane ostala petorica koji se terete za nasiličko ponašanje, a koji su saslušani kao svedoci.
 
Kako su naveli u Višem javnom tužilaštvu, okrivljenima se na teret stavlja da su 20. februara, u Ulici Laze Telečkog, ispred jednog ugostiteljskog objekta u grupi zlostavljali i vršili nasilje prema više oštećenih lica, te izazivanjem tuče i bezobzirnim ponašanjem znatnije ugrozili ostale građane i teže remetili javni red i mir. Jedan od okrivljenih optužen je da je pokušao da ubije više osoba zadajući im ubodne rane oštrim predmetom i to u predelima tela u kojima se nalaze vitalni organi.
 
Podsetimo da je tuča, koja se dogodila 20. februara u Ulici Laze Telečkog, posebno uznemirila javnost zbog načina na koji su povređeni pojedini učesnici, jer se na snimku sa nadzornih kamera vidi da napadači ne samo da udaraju i šutiraju oštećene i ubadaju ih nožem, već i u jednom trenutku skaču po glavi jednog od povređenih koji bez svesti leži na asfaltu.
  • @Ja

    26.05.2021 19:32
    Šta god da se desilo unutra, napolje su izašli svi na nogama, a posle onesvestili čoveka i iživljavali se nad njim, što je ravno pokušaju ubistva.
  • Ja

    25.05.2021 18:12
    Sudite bez suda, videli ste snimak napolju, a šta je sa snimkom u lokalu, to nikoga ne zanima. Da li se neko pita i da li nekoga istinski zanima prava istina i šta se tu zaista desilo. Očigledno smo površni ljudi, samo da se nešto dešava, nije bitno šta ni kome. Bitno je ogovarati, pisati o stvarima o kojima nemamo pojma.
  • Армаггедон

    24.05.2021 12:55
    Олош на робију одмах па тамо нека глуме мангупе

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika