FOTO: Ugašen požar u roštiljnici kod Sajma

Vatrogasci su sa dva vozila intervenisali danas oko 10 časova u Mičurinovoj ulici, preko puta Novosadskog sajma, zbog manjeg požara u jednoj roštiljnici.
FOTO: Ugašen požar u roštiljnici kod Sajma
Foto: 021.rs
Kako su za 021.rs ispričali svedoci, iz roštiljnice se video dim, a vatrogasci su za nekoliko minuta ugasili vatru. Srećom, povređenih nije bilo.
 
Za sada nije poznat uzrok požara, ali se pretpostavlja da je izbio zbog paljenja ulja koje se nakupilo u dimnjaku, što je i čest uzrok požara u roštiljnicama, restoranima i sličnim objektima.
 
 
Prema rečima svedoka, čini se da na objektu nema veće štete i da je brza intervencija vatrogasaca sprečila da dođe do širenja vatre.
  • Ops

    29.05.2021 14:11
    Zabraniti im rad,vec drugi put gore? Bezobrazno!
  • Zerstorer

    29.05.2021 13:56
    Ns
    Ou shet...zamalo da ostanemo bez big rorija gde su najbolje pljeskavice...
  • /

    29.05.2021 10:28
    /
    isto kao i prosli put, zar je skupo ocistiti sulundar a ne odzak rostiljarnice.

    toliko o onima koji bi radije domace gazde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika