FOTO: Žena povređena u sudaru na uglu Stražilovske i Maksima Gorkog

Tridesetdvogodišnja žena povređena je u saobraćajnoj nezgodi danas oko 11 sati na uglu Stražilovske i Ulice Maksima Gorkog.
FOTO: Žena povređena u sudaru na uglu Stražilovske i Maksima Gorkog
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, njihova ekipa ju je zbrinula na licu mesta i nakon ukazane lekarske pomoći prevezla na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.
 
U udesu su učestvovala dva vozila.
 
 
Policija je na licu mesta, a više informacija biće poznato nakon uviđaja.
 
Još dve osobe povređene su danas u udesu dva vozila oko 10.50h u Ledincima, kod stovarišta "Izvor".
 
Povređena su dva muškarca od 55 i 80 godina. Njima je ukazana pomoć na licu mesta, te su u svesnom stanju prevezeni u KCV.

Teme

udes
  • V

    29.05.2021 17:42
    Da pogodim neko je iz Stražilovske hteo da skrene levo? Neverovatno je da kad god idem kroz ovu raskrsnicu uvek neko skreće levo i ako je zabranjeno.
  • Banderaš

    29.05.2021 14:00
    Krezava srbija
    U srbiji se gine na dnevnom nivou,više nego u Austriji ili Švajcarskoj tranzitnim zemljama koje imaju ogroman saobraćaj u odnosu na srbiju,ali gde su vozači školovaniji,oprezniji,obazriviji i kulturniji nego srpski vozači.Sama vožnja kroz kružni tok u srbiji je enigma za većinu vozača,niko ne poštuje pravia jer ih ne zna. Znak stop,pešački prelaz,ograničenje 30km/h kao da ne postoje u srbiji,svakoga dana imamo par mrtvih i više osakaćenih čije troškove lečenja svi mi snosimo i plaćamo im invalidske penzije,odštete,proteze,bolnice. I sve se to dešava jer ne postoji uređena pravna država,tužilaštvo ne radi svoj posao,a sudije su korumpirane. I sve će to trajati dok naša osiguanja ne preuzme privatni strani kapital i dok nam se zdravstveni sistem ne uđe u privatne ruke,te će krivac za nesreću plaćati troškove suda,hitne pomoci,odštete,lečenja i izdržavanja.
  • /

    29.05.2021 13:27
    nije za svakog auto
    neki ljudi definitivno nisu za vožnju, u Rumenačkoj se njih troje skucalo pre 1 h , žena dobila nervni slom i auto joj oštećem jer neko ne zna da upravlja automobilom i rizičan je po ostale u saobraćaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika