Uhapšen Novosađanin: Vučiću nacrtao metu na čelo, pretio da će zapaliti kladionicu

Novosadska policija uhapsila je M. K. (19) iz Novog Sada, osumnjičenog za ugrožavanje sigurnosti i pokušaj iznude.
Uhapšen Novosađanin: Vučiću nacrtao metu na čelo, pretio da će zapaliti kladionicu
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on, u noći između 1. i 2. juna, na zajedničkoj fotografiji predsednika Srbije i gradonačelnika Novog Sada, u izlogu prostorija Srpske napredne stranke, predsedniku Aleksandru Vučiću nacrtao metu na čelu, a između njega i gradonačelnika Miloša Vučevića kukasti krst.
 
Takođe, sumnja se da je, 2. juna, oko 23 sata, u jednoj novosadskoj kladionici, tražio od radnika deset odsto od prihoda, preteći da će, u suprotnom, baciti Molotovljev koktel u lokal.
 
M.K. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu, saopštila je novosadska policija.
  • Xdsrdaa

    06.06.2021 15:32
    JOVANJICA & BELIVUK
    Crtaca odmah uhapse i na sva zvona zvone, mozda i Vulin rucno zvoni, a narko aferu Jovanjica zataskavaju. Afetu i umetnicka dela Belivuka su otkrili posle 10 godina, odnosno on se razvio za vreme ove vlasti. Vulin ima tetku u Kanadi koja mu opravdava neopravdano poreklo novca. Sta je sa Banicem i naplatnom rampom? Gde je snimak? Sta je sa zemljim koja se otima po Vojvodini? Sta je sa gradjevinskom mafijom?
    Kome vi pricate i zamazujete oci sa sitnim kriminalom a kradete milijarde!
  • Cale

    05.06.2021 02:18
    Gluma punom parom da se pokaze kako je ovo pravna drzava. Izmisljene afere kao i obicno, dok ogromni problemi leze pred nama al' svi su otupeli.
  • Pedja

    04.06.2021 21:12
    Apsolutni cirkus
    Sledeći korak je hapšenje u osnovnoj školi. Čega se toliko boje, kad se takvima kao što su oni išta desilo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika