Ranjen mladić u tuči u Futogu, priveden Crnogorac

Dvadesetpetogodišnji državljanin Crne Gore zadržan je u pritvoru zbog sumnje da je u nedelju uveče učestvovao u tuči u Futogu, prilikom čega je ranjen tridesetjednogodišnjak.
Ranjen mladić u tuči u Futogu, priveden Crnogorac
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala po pozivu policije, u Ulici Dušana Košutića, gde je zatečen mladić sa ubodnom ranom.
 
Nakon pružene pomoći on je u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
Prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, policija je obavila razgovor sa više osoba koje su učestvovale u tuči, a zadržan je samo crnogorski državljanin. 
 
Radi se na rasvetljavanju ovog incidenta, a uz konsultaciju sa tužilaštvom biće podnete krivične prijave.
  • narog

    16.06.2021 17:25
    Tuca u smrdojvodini?
    Moram priznati da sam iznenadjen.
  • jole

    08.06.2021 10:12
    kakva vlast takav i kriminal
  • rale

    08.06.2021 08:35
    strasno
    sve su to mladici sa velikim zaostatkom civilizacije uzorak u zivotu kriminalci sa ulica u ovo doba svaki drugi slucaj svadje neko se vati noza to je detinjstvo mnoge dece unisteno i kad stasaju u neke mladice posasave skroz nerade nista kradu otimaju posle droga alkohol i to je buducnost omladinca to se lepo pritvori i na prinudni rad par godina a koji se advokat javi da ih brani isto sa njima ubedjen sam a i znam da ovi momci nijedan nemaju radno mesto niti rade to bi Zika rekao kokosari

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika