Traži se pomoć komentatora sa 021.rs, očevica nezgode na Bulevaru oslobođenja

Pedesetjednogodišnji Novosađanin povređen je u udesu koji se dogodio u četvrtak, 3. juna, na Bulevaru oslobođenja.
Traži se pomoć komentatora sa 021.rs, očevica nezgode na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs
On je povređen kao pešak, oko 19 časova. Nakon inicijalnog zbrinjavanja na licu mesta prevezen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
 
Međutim, kamere nisu snimile ovaj incident. Policija je izašla na lice mesta, a advokat povređenog sada traži očevica nezgode.
 
Čitalac portala 021.rs, koji se potpisao kao "Zvonislav", ostavio je 4. juna, u 9:30 časova, komentar na vest o saobraćajnim nezgodama koje su se dešavale prethodnog dana u Novom Sadu. 
 
Kako je naveo u komentaru, bio je u blizini i mogao je da vidi iz automobila šta se dogodilo, dodajući da je vozilo koje je udarilo Novosađanina prošlo kroz crveno svetlo.
 
Advokat povređenog Novosađanina Vidoslav Rudić, zamolio je komentatora koji se potpisao kao "Zvonislav", da o svojim saznanjima u vezi sa ovom saobraćajnom nezgodom obavesti policiju ili da pozove 021 6616 989, odnosno 064 134 19 34, kako bi njegovo svedočenje pomoglo rešavanju ovog slučaja.
  • Robert Isakov

    19.06.2021 21:35
    Temerinska 21
    Postavite kamere u svoje automobile. Na prekrsajnom sudu sam vec troje prijavio za nasilnicku voznju. Sudija je priznao snimak kao dokaz iako je balavac lagao: nisam ja vozio, mama bila u autu a lagao je ko pseto jer je na snimku izasao iz auta pretio i udario sakom u moj auto. Kad pocnu nije vazec snimak - neka plate audio video vestaka pa ce vidjeti dali je vazec jer kad kukavice lazu snimak ne laze. Za sigurnost itekako vazec snimak video. Price kako nije macku o rep. Prijavite svakog nasilnickog sofera posebno ove koji izadju lupaju i prete. Kazne su bas lepe od 50.000 i vise. Samo tako naucit divljake kulturnom ponasanju u gradu.
  • Slavko

    19.06.2021 14:05
    Zeleno
    Kao svakodnevni vozač učesnik koji prelazi minimum 50km po gradu,predlažem i apelujem da se ukine "uslovno" desno. Previše je pešaka, previše biciklista, automobila.
    Rođak iz Londona kaže-nema kod nas ja mogu malo levo malo desno.
    Ili su svi semafor zeleni na jednoj strani pa ti idi desno/levo.
    Ekonomista Zec, napravio je jednu šalu-kaže treba ukinuti žuto svetlo jer ga niko ni poštuje u Srbiji(kad se kaže nebitan si ko žuto svetlo)
  • Vlada

    18.06.2021 20:50
    Divljak na Bul. Cara
    17.06.2021 • 14:25

    Vadili bi ga iz auspuha tog njegovog crvenog golfa da je meni tako krenuo da lupa po autu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika