FOTO: Pucnjava usred dana na Novom naselju, ranjen tridesetogodišnjak

Tridesetogodišnji muškarac ranjen je danas oko 10 časova u pucnjavi na Novom naselju, u Ulici Đorđa Nikšića Johana, u blizini broja 5, saznaje 021.rs.
FOTO: Pucnjava usred dana na Novom naselju, ranjen tridesetogodišnjak
Foto: 021.rs
Kako 021.rs saznaje, napadač je nedugo nakon pucnjave uhapšen. 
 
Prema nezvaničnim informacijama, napadač i napadnuti su policiji od ranije poznati kao počinioci krivičnih dela.
 
Kako za našu redakciju kažu u Kliničkom centru Vojvodine, 30-ogodišnji S.J. je oko 9:45 primljen sa teškom telesnom povredom u vidu prostrelne rane u predelu grudnog koša.
 
Oni dodaju i da je nakon hirurškog zbrinjavanja pacijent u stabilnom stanju, te da je transportovan na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.
 
 
Nešto ranije, portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, rekao je za 021.rs da je ekipa Hitne pomoći intervenisala po pozivu građana koji su čuli pucnjavu, međutim kada su došli na lice mesta, tamo nisu zatekli nikog. 
 
 
021.rs je nezvanično saznao da je povređeni muškarac u sopstvenom prevozu prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
 
Više informacija će biti nakon uviđaja i zvaničnog saopštenja MUP-a.
  • Komsinica

    01.12.2023 20:50
    Hapsenje je bilo uzivo posle 13 h ispred Seljackih buna 5
  • Poznat policiji

    25.06.2021 11:02
    Samo radikalno
    Zasto zdravstvo da trosi resurse na takve monstrume. Covek poznat policiji po krivicnim delima. Takvima nikako javno zdravstvo ne sme da izlazi u suster. Ja verujem da vecina u Srbiji ne zeli takve u nasem drustvu. Samo radikalno je jedino resenje sa monstrumima!!!
  • Zoran

    24.06.2021 21:46
    @M
    "Spadamo u evropski prosek, cak smo bolji od veceg dela istocne Evrope i pojedinih zemalja zapadne EU, ali vas ne zanima statistika nego kukanje."


    Salis se zar ne?
    Ova drzava je zvanicno medju pet poslednjih u Evropi po visini licnih primanja ( Srbija, Albanija, Severna Makedonija, BiH, Moldavija)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika