Prekršajne prijave protiv vozača poršea koji je išutirao muškarca u koloni automobila u Novom Sadu

Novosadska policija podneće prekršajne prijave protiv pedesetpetogodišnjaka iz Novog Sada, zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru i Zakona o bezbednosti saobraćaja.
Prekršajne prijave protiv vozača poršea koji je išutirao muškarca u koloni automobila u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on, vozeći "porše" švajcarskih tablica u Partizanskoj ulici, prekršio saobraćajne propise, a zatim verbalno i fizički napao šezdesetšestogodišnjeg vozača iz Apatina, navela je novosadska policija.
 
Ubrzo posle prijave i pojave snimka na društvenim mrežama, policija ga je identifikovala i on će, u skladu sa nalogom nadležnog tužilaštva, biti procesuiran u prekršajnom postupku.
 
Policija je porše zaplenila, kako bi se proverilo vlasništvo.
 
Podsetimo da se snimak kako ovaj muškarac izlazi iz svog automobila i prebija drugog muškarca na putu pojavio na instagram stranici "NS kritični vozači". Vozač poršea je, u koloni, izašao iz svog vozila i uputio se prema vozilu ispred. Potom je nogama nasrnuo na vozača karavana i nekoliko puta ga šutnuo.
 
Vidno besan, zamalo je inicirao i veći fizički obračun. Ipak, vratio se u automobil i odvozao se.
 
Snimak je, u međuvremenu, uklonjen sa instagram stranice, bez objašnjenja.
  • Mare

    02.07.2021 09:01
    Re
    A cekaj onaj decko u Bg sutnuo devojku dobio pritvor i krivicnu prijavu, ali nije vozio porsea. Znaci nije do dela nego je do kola
  • Robert Isakov

    30.06.2021 11:41
    Temerinska 21
    Takav nasilnik je nasrnuo na mene pretivsi rezanjem vrata i udaranjem sakom u vrata. Na sudu snimak vazec sudija prihvatila naravno jer kamera u autu je za sigurnost. Kad vam kazu da snimak ne vredi neka plate vestaka pa ce dobiti moralni samar. Jer kad laze nasilnik kamera ne laze. Snimajte slobodno jer i oni snimaju sa hiljadama kamera koje koriste protiv divljaka. I treba tako. Oduzimanje automobila i zatvorske kazne sa fizickim radom. Na sudu je lagao mama bila u autu mama dala izjavu pazi to a na snimku balavac divlja bulevarom evrope i glumi Rambota. Dobro da me je moja zadrzala mali bi zavrsio na traumatologiji a ja u zatvoru. Ne ne ne ne se sa njima svadjati samo pozovite policiju snimite zapamtite tablice auto i prijavite. Ne bojte se divljaka.
  • Jež

    30.06.2021 03:43
    Jako bih voleo da je dotični gospodin tako na mene nasrnuo. Obožavam te sa besnim kolima i dzipovima. Pun mi kufer moje muke, taman mi dodju da se istresem. Nema tog Vučića koji bi ga spasao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika