Okončana drama: Beočinac pretio da će aktivirati bombu u stanu u kojem su bili žena i beba

Policija u Beočinu privela je 37-godišnjeg muškarca koji se danas posle podne zatvorio u stan sa ženom i bebom i pretio da će aktivirati bombu, saznaje 021.rs.
Okončana drama: Beočinac pretio da će aktivirati bombu u stanu u kojem su bili žena i beba
Foto: 021.rs

Kako saznajemo, žena i dete su dobro.

Na licu mesta, u zgradi u Ulici Kralja Petra I, pored policije, nalazila se i Žandarmerija, kao i ekipa za pregovore MUP-a, koja je pokušavala da Beočinca umiri i nagovori da se preda.

Prema nezvaničnim informacijama 021.rs, drama u Beočinu počela je tokom popodneva, a patrola policije je došla po dojavi da je ovaj tridesetsedmogodišnjak napao suprugu u stanu.

Nakon što su pokucali na vrata i predstavili se, on je odbio da otvori i zapretio da će aktivirati bombu ako se ne udalje.

Policija je blokirala zgradu, kao i okolinu, došla je i ekipa iz Novog Sada, a, prema saznanjima 021.rs, u razgovore je bila uključena i rodbina.

Nezvanične informacije iz policije govore da je muškarac od ranije poznat policiji i da su protiv njega podnošene prijave i zbog nasilja.

  • L

    29.06.2021 21:30
    Dokle
    Koliko još žena treba da maltretira da bi ga osudili na zatvorsku kaznu?
  • Banderaš

    29.06.2021 20:20
    Ološ
    Zakon treba prilagoditi situaciji i potrebama,isto kao što to odlično Švajcarska država radi.
    Ovakvim tipovima koji raznim bombama prete,terorišu nevine sugrađane treba obećati kaznu od 40 godina zatvora,bez prava na pomilovanje i raniji otpust.I svako bi se zapitao čim je uzme u ruku,da ide 40godina na robiju.Svojevremeno su huligani sve jništavali po evropi,dok Margaret Tačer nije donela jednostavan i nedvosmisleno jasan zakon:"Ko uđe u fudbalski teren,ide automatski 5 godina na robiju". I stvar rešena,tako i srbija mora reagovati sa teroristima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika