Dva sudara automobila i motocikla u Novom Sadu, povređen i sedamnaestogodišnjak

Četiri osobe povređene su u tri udesa koja su se juče desila u Novom Sadu i okolini.
Biciklista (17) povređen kada je, prilikom sudara automobila i motocikla na njega naleteo motociklista (27).
 
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da su povređeni zbrinuti na licu mesta. Povređeni dvadesetsedmogodišnjak prebačen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, dok je maloletni motociklista prevezen na dečiju hirurgiju u Dečiju bolnicu. Do udesa je došlo u 19.25 sati na uglu Bulevara Evrope i Futoškog puta, kod Šeratona.
 
Još jedan sudar automobila i motocikla dogodio se u 19.34h u Sremskoj Kamenici u Ulici Vojvode Putnika, kod broja 40a. U ovom udesu povređena je devojka (19) koja se na motociklu vozila kao suvozač. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine. Vozač automobila i motociklista negirali su povrede.
 
Automobil je sleteo sa puta juče u 21.39h kod ulaza u Begeč iz pravca Futoga. U ovoj saobraćajnoj nezgodi povređen je suvozač (42). Dr Krulj kaže za 021.rs da je ekipa hitne pomoći zbrinula povređenog na mestu udesa i prevezla ga na odeljenje hirurgije Urgentnog centra. 

Teme

udesi
  • Nikola

    01.07.2021 00:07
    odgovor svima
    Prolazio sam neposredno posle mesta prve nesrece, motociklista se sudario sa automobilom i naleteo na biciklistu koji je stojao na semaforu i zavrsio na trotoaru. Nikakva svetlosna signalizacija mu ne bi pomogla. Toliko od mene.
  • MileBukovac

    30.06.2021 12:41
    ulice Londona
    su prepune biciklista i svi su bez iznimke opremljeni svetlosnim uređajima i svi ali baš svi nose kacige...stoje na semaforima i guraju bicikli na pešačkom prelazu...ne treba pominjati da poštuju sva pravila..
    situacija kod nas.čim se zajaši dvotočkaš pomisle da su nešto iznad ostalih..besni na aute ali i na pešake
    ..evo samo primer ocene komentara..ljudi,niko vama ne želi zlo i niko nije protiv vas..i sam vozim bicikli..
    NE PONAŠAJTE SE BAHATO I NEODGOVORNO
  • Vojvosadjan

    30.06.2021 12:20
    @marko
    Pametnice hajde pročitaj tekst i ne pametuj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika